Domov > Správy > Blog

Festival dračích lodí: Špeciálna oslava Huizhou Newday Technology Co., LTD

2024-06-11




Festival dračích lodí, ako jeden z dôležitých tradičných čínskych festivalov, nie je len dňom na pamiatku Qu Yuan, ale aj časom, kedy sa môžu rodiny stretnúť a stráviť spolu kvalitný čas. Na tomto špeciálnom festivale, ako spoločnosť, ktorá sa zaviazala vyrábať vysokokvalitné vybavenie na pikleball, sme starostlivo naplánovali sériu pestrých aktivít, aby sme oslávili Festival dračích lodí s našimi zákazníkmi, pocítili teplo a radosť z festivalu.





Tradičné jedlo, zdieľajte dovolenku

Aby si zákazníci užili Festival dračích lodí a zároveň pocítili našu úprimnosť, špeciálne sme pripravili bohatú darčekovú kazetu Festival dračích lodí. Každá darčeková krabička obsahuje tradičné ručne vyrábané zongzi, vrátane klasického bravčového zongzi, sladkej červenej fazule Zongzi a lahodnej zongzi so slaným vaječným žĺtkom, aby ste uspokojili rôzne chute. Zároveň sú tu mungo koláče, datle a iné slávnostné jedlo, aby zákazníci pri ochutnávaní jedla pocítili hustú sviatočnú atmosféru.



Zábavná interakcia, cítiť kultúru

Počas Festivalu dračích lodí usporiadame sériu interaktívnych aktivít, aby sme zákazníkom umožnili pocítiť tradičné kultúrne čaro Festivalu dračích lodí.

Kvíz dračích lodí: Online platforma uskutoční kultúrny kvíz dračích lodí na festivale dračích lodí. Zákazníci môžu nielen zvýšiť svoje chápanie tradičnej kultúry, ale majú tiež šancu vyhrať cenu Pickleball equipment.

Sledujte aktivity dračích lodí, partneri firemného tímu sledujú veľkú oslavu dračích lodí.



Úprimne ďakujem, že som s vami

Pri príležitosti Festivalu dračích lodí vieme, že každý krok rastu a napredovania spoločnosti je neoddeliteľný od vás - našich zákazníkov a priateľov. Je to vďaka vašej podpore a dôvere, že môžeme pokračovať v napredovaní a naďalej prekonávať.

Každá vaša voľba, každá spätná väzba, nech sa cítime poctení a vďační. Či už ide o nového zákazníka po prvýkrát alebo o starého priateľa na dlhú dobu, vaša dôvera je našou hnacou silou neustáleho napredovania.

V budúcnosti budeme naďalej dodržiavať zásadu kvality ako prvé, zaviazali sme sa poskytovať vám kvalitnejšie produkty Pickleball a dôvernejšie služby. Vaša spokojnosť je našou najväčšou snahou, ale aj zdrojom nášho neustáleho pokroku.


Na záver vám a vašej rodine prajem šťastný Festival dračích lodí! Nech vás vždy sprevádza vôňa zongzi a požehnanie sviatku a nech je naša spolupráca užšia a spoločne privítame lepší zajtrajšok!





X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept